Christian Bale már megint brutálisan lefogyott

Egy kamaszgyereknyi súlytól szabadult meg, természetesen egy szerep kedvéért. Nézd meg a képeket!

A sötét lovag sztárja tavaly a Backseat című Dick Cheney-életrajzi film kedvéért több mint 45 kilót hízott – módszere az volt, hogy nagyon sok pitét evett. Alig telt el néhány hónap, és az átalakulás mesterének számító színész már le is dobta az akkor felszedett felesleget, sőt annál még egy kicsit többet is.

Honestly my favourite thing ever #shybabychristianbale #christianbale #christianbaledickchaney

Nikki Webster (@nic02810) által megosztott bejegyzés,

Bale jelenleg a Ford v. Ferrari című filmet forgatja: ismét egy igaz történetet, ami arról szól, hogy egy autótervező mérnök, Carroll Shelby (Matt Damon játssza) és a hozzá csatlakozó brit autóversenyző, Ken Miles (ő lesz Bale) a Ford megbízásából szinte a semmiből építenek egy vadonatúj automobilt, hogy legyőzzék az 1966-os Le Mans-i 24 órás autóversenyen az addig zsinórban győzedelmeskedő Ferrarit.

Egy versenyautó pilótájaként pedig Bale nyilván nem maradhatott olyan súlyban, mint a pocakos politikus, Cheney megformálásakor. A drasztikus súlyvesztés és az ugyanannyira drasztikus hízókúra persze nem ismeretlen a sztár számára.

Bale A gépészben. Forrás: Budapest Film

 

Annak idején a 2004-es A gépész kedvéért 28 kilogrammtól szabadult meg, míg Christopher Nolan Batman-trilógiája miatt 45 kilónyi izmot szedett magára (a helyzetet bonyolította, hogy A sötét lovag és A sötét lovag: Felemelkedés között a The Fighter – A harcosban egy csontsovány drogfüggőt alakított). Emlékezetes még a sztár Amerikai botrány-beli szerepe is, hiszen akkor közel 20 kilót hízott, a tavalyi Hostiles című kalandfilmben pedig megint vékonyan volt látható.

Christian Bale Mark Wahlberggel a The Fighter - A harcosban. Forrás: Palace Pictures

 


(via Consequence of Sound)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu