Címet kapott a Magyarországon forgatott Terminator 6

Maga a franchise atyja, James Cameron árulta el, mit mondj majd jegyvásárláskor a moziban!

Nagyot megy mostanában a neten James Cameron: ha épp nem az Avatar 2-3-4-sok forgatási érdekességeiről mesél egy-egy interjúban, akkor vagy egy új Alien-filmet lebegtet meg, vagy elkotyogja a Terminator 6 alcímét! A Yahoo! Entertainment tudta meg elsőként a rendezőtől, mi lesz a pontos alcím:

Úgy hívjuk, Terminator: Sötét végzet. Ez a jelenlegi munkacímünk.

James Cameron a T6 stábjában „csak” producer (a rendező a Deadpoolt is jegyző Tim Miller), de ilyen minőségben is lelkesen beszélt a részben Magyarországon forgatott filmről:

Nem csatlakoztam volna a produkcióhoz, ha Arnold kimaradt volna belőle, és Linda Hamilton szerepeltetését is erősen szorgalmaztam. Úgy gondoltam, hogy a rajongók bizonyára szívesen látnák őt újra, és kíváncsiak, mi lett az igazi Sarah Connorral, mihez kezd majd magával a tragikus kimenetelű jövőben. Sarah minden korábbinál keményebb lesz, és talán kevésbé szerethető. És természetesen nagyon fontos karakterré válik, ő adja majd át a stafétabotot az új szereplőknek. Ez egy kifejezetten nőközpontú film lesz, nagyon örülök, hogy Tim felkarolta ezt a témát.

Az idén mozikba kerülő Terminator 6 a franchise korábbi folytatásait figyelmen kívül hagyja, és közvetlenül a James Cameron-féle, 1991-es T2-t folytatja. Az aktuális gonosz Halálosztót Gabriel Luna alakítja, ő fog vadászni az új női főszereplőre, egy Dani Ramos nevű, huszonéves mexikóvárosi lányra, akit Natalia Reyes alakít. A lányt szerencsére védelmébe veszi a jó öreg T-800-as (Schwarzenegger), és Sarah Connor, akit természetesen Linda Hamilton alakít, de csatlakozik hozzájuk egy titokzatos és kemény női zsoldos (Mackenzie Davis) is. (via Hollywood Reporter)