Csak pár napja vetítik a Harley Quinnt, de máris kiszúrták Margot Robbie-t a Suicide Squad 2 forgatásán – FOTÓVAL!

Gőzerővel készül az új Öngyilkos osztag, amelynek a rendezője a Marveltől átigazolt James Gunn.

Úgy látszik, nem múlhat el egyetlen nap sem Margot Robbie-hír nélkül! Épp a minap írtunk arról, hogy botrányosan rosszul muzsikál a mozikbanRagadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), ezért a Warner stúdió úgy döntött, hogy Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) cím helyett egyszerűbb lesz inkább Harley Quinn: Birds of Prey-ként vetíteni a filmet a mozikban.

Erre itt az újabb Margot Robbie-hír: a színésznőt kiszúrták az Öngyilkos osztag 2, azaz a The Suicide Squad forgatásán! Természetesen itt is Harley Quinnt alakítja, aki a jelek szerint most már legalább olyan fontos húzóneve a filmes DC-univerzumnak, mint Batman, Joker és Wonder Woman. Az Öngyilkos osztag 2-t az a James Gunn rendezi, aki korábban a Marvel stúdiónál vitte sikerre a Galaxis őrzői 1-2-t, és elvileg a harmadik részt is rá bízták, de csak azért, hogy lecsillapodjanak a kedélyek (korábban ugyanis a Disney egyik napról a másikra kirúgta Gunnt a régi, valóban vállalhatatlan és inkorrekt Twitter-bejegyzése miatt, ám a színészek és a rajongók is a védelmükbe vették a rendezőt). Az alábbi lesifotón Margot Robbie és James Gunn látható a The Suicide Squad forgatásán:

Egy videó is felkerült nemrégiben a netre: ebben a Harley Quinnek beöltöztetett Margot Robbie kijön egy házból, majd leint egy taxit, és beszuszakol a hátsó ülésre egy irgalmatlan nagy rudat (ami persze könnyen lehet, hogy egy CGI-vel megrajzolt, marha nagy kalapács lesz a végső változatban). Íme a videó:

Az Öngyilkos osztag 2 sztorijától egyelőre semmit sem tudni. Az biztos, hogy Gunnt ismerve egy nagy marhaság lesz, viszont veszettül szórakoztató, és Jared Leto biztosan nem fog benne visszatérni Jokerként – annál is inkább, mert most épp a Marvelnek és a Sonynak forgatja a legújabb, Pókember nélküli(?) Pókember-filmet, a Morbiust, amiben ő a címszereplő vámpír. (via Movieweb)