Csak vakarjuk a fejünket a Pappa Pia előzetese láttán

Ha létezik fölösleges film, akkor ez az.

A magyar filmgyártás elég sokáig kínlódott, egyre kevesebb pénzből, egyre siralmasabb kivitelezésben. Később, a 90-es évek végére, a 2000-es évek elejére sorra mutatták be a szórakoztatónak szánt közönségfilmeket - jöttek is egymás után a borzalmas remake-ek, és egyéb komédiák, Szabó Győző és Stohl András minden mennyiségben, de azóta szinte mindegyik film a feledés jótékony homályába  merült.

Szinte hónapról-hónapra bemutatnak egy-egy új magyar filmet, és egyre több köztük a jó. Már épp felednénk a Meseautókat, Hyppolitokat és Szuperboyzokat, de valamiért ez az operetteken és Dáridón, no meg a Fásy Mulatón izmosodott ízlés egyszerűen képtelen kikopni a magyar filmgyártásból. A Mamma Mia után rendkívül szellemesen (nem) Pappa Piának keresztelt film előzetesét nehezen lehet értelmezni. Az is rejtély, hogy Csupó Gábornak, a Simpson család és a Fecsegő tipegők atyjának első magyar filmje miért pont - ez?

Ripacskodás, borzalmas jelenetek, szörnyű párbeszédek, és egy a jobb napokat látott, bohóccá silányult Nagy Feró, aki szegény nem képes elfogadni, hogy megöregedett. 

Bemutató augusztus 15-én, és addig ízlelgessük ezt a bölcs sziporkát:

 Lehet, hogy ti instant leves vagytok! Ami pont felmelegítve jó!