Csodálatos előzetest kapott a Toy Story 4

Szívmelengető és vicces lesz Woody új kalandja, amiben Forkyt, a legújabb játékcimborát kell pátyolgatni egy őrült vidámpark kellős közepén.

Befutott a végleges előzetes az idei év legjobban várt animációs filmjéhez, a nálunk június 20-án mozikba kerülő Toy Story 4-hez. Az új epizódban Woody, a derék sheriff baba és a régi barátai mindent elkövetnek azért, hogy új gazdájuk, a Toy Story 3-ban megismert Bonnie a világ legboldogabb gyereke legyen. Így hát amikor a kislány kedvenc új játéka, a saját kezűleg fabrikált Forky is csatlakozik hozzájuk, mindent megtesznek, hogy a kissé együgyű műanyag fickó is teljes jogú tagja legyen a brancsnak. Csakhogy az önértékelési zavarokkal küzdő Forky meg van róla győződve, hogy ő nem is játék, hanem egy eldobható műanyag evőeszköz, akinek a szeméttelepen lenne a helye, ezért amikor Bonnie és a családja kirándulni mennek, azonnal megszökik a lakókocsiból! Természetesen a kötelességtudó Woody azonnal elindul a megmentésére, nem is sejtve, hogy élete legnagyobb kalandja – no meg rég nem látott exbarátnője vár rá egy csillogó-villogó, vidámparki forgatag kellős közepén!

Sajnos a Toy Story 4 megszületése nem volt olyan szép történet, mint amit egy animációs film esetében gondolnánk... Két forgatókönyvíró, Will McCormack és Quincy Jones lánya, Rashida Jones a projekt korai szakaszában távoztak a stábból, „kreatív nézeteltérésekre” hivatkozva. 2017-ben azonban kiderült, hogy a kiszállásuk valódi oka az volt, hogy a Pixar stúdiónál nem részesültek egyenlő bánásmódban a nők és a színesbőrűek, az Oscar-díjas igazgató, John Lasetter pedig sokszor pikírt megjegyzésekkel illette és ölelgette a női beosztottait. Lasetter a történtek miatt nyilvánosan bocsánatot kért, és otthagyta a Pixart. (via Geektyrant)