Csodás lett a Csodanő legújabb előzetese

Olyan, mintha Vörös Sonját összegyúrták volna Amerika kapitánnyal, de pont emiatt lehet az év legjobb Warner-filmje!

Június 1-jén kerül mozikba az idei év egyik legjobban várt blockbustere, a Wonder Woman. Hétvégén kijött hozzá egy ütős trailer is:

A sztori és a látványvilág pont olyan, mintha egy lelkes geek összegyúrta volna Brigitte Nielsen Vörös Szonjáját a 2011-es Amerika kapitány mozifilmmel. Diana, a themüszkirai hercegnő (Gal Gadot) az első világháború idején kimenti a tengerből Steve Trevort, az amerikai légierő vadászpilótáját (Chris Pine), miután a férfi lezuhan a kétfedeles gépével az amazonok szigete mellett. Diana végül Trevorral tart Európába, hogy az antant megnyerhesse a háborút, és legyőzzék a Ludendorff tábornok (Danny Huston) vezette központi hatalmak csapatait. Igen, Wonder Woman ellenünk, vagyis a Habsburg Birodalom ellen is harcolni fog nyáron.

A DC-hősök filmes jogait birtokló Warner stúdiónak most már nagyon igyekeznie kell, hogy ne örök harmadikként kullogjon a Bosszúállók franchise-t 200 százalékon pörgető Marvel és a Deadpool után a Logannel is nagyot kaszáló Fox mögött. A Nolan-féle Batman-trilógia után nagyon látszott a stúdión, hogy minél több a szuperhősük, annál kevésbé tudnak velük mit kezdeni az írók, mert a Batman Superman ellen és a Sucide Squad sem tudott olyan népszerű lenni, mint a konkurens Bosszúállók. Talán pont Wonder Woman lesz az első olyan női szuperhős, aki Macskanővel és Elektrával ellentétben nem fog csúfosan megbukni a pénztáraknál a saját mozifilmjével?