Csubakka felesége is benne lesz az új Star Wars-filmben?

A rendező, Ron Howard sejtelmes fotókat szivárogtatott ki a Han Solo-szólófilm forgatásáról.

Manapság már szinte minden napra jut egy-két Star Wars-hír, össze is gereblyéztük a legfrissebbeket egyetlen nagy posztba a Movieweb és az NME cikkei alapján.

A legfontosabb Star Wars-hír, hogy a jövőre mozikba kerülő, még mindig cím nélküli Han Solo-előzményfilmben állítólag szerepelni fog Chewbacca felesége is. A pletykát maga az új rendező, Ron Howard indította el, miután kiposztolt a Twitterére egy olyan forgatási fotót, amin a Csubit alakító színész, Joonas Suotamo épp egy olyan jelenet nézne vissza a képernyőn, amin kedvenc molycsemegénk egy másik vukival csókolózik!

Csubakka felesége, Malla egyébként hivatalosan is a Star Wars-kánon része, annak ellenére is, hogy legelőször pont abban a Star Wars Holiday Special című, csapnivaló 1978-as tévéfilmben bukkant fel, amit a mai napig gyűlölnek az igazi Csillagok háborúja-rajongók. Azt persze majd csak jövőre fogjuk megtudni, hogy a Han Solo-előzményfilmben tényleg Mallával csőrözik-e a jó öreg Csubi.

Ron Howard egy másik fotót is kiszivárogtatott a készülő Han Solo-filmből: az Instagramján látható először olyan jelenetfotó a filmből, amin a fiatal Lando Calrissiant alakító Donald Glover ügyködik valamit a Millennium Falcon pilótafülkéjében.

lining up a shot today from my director's monitor

RealRonHoward (@realronhoward) által megosztott bejegyzés,

Még két Star Wars-rövidhírünk van mára:

  • Mark Hamill a Disney hétvégi D23 Expóján meglebegtette, hogy lesz egy látványos, de eléggé ijesztő fénykardpárbaja az idén decemberben mozikba kerülő Az utolsó Jedikben.
  • Rian Johnson, a Star Wars 8 rendezője szétoszlatott egy makacs rajongói pletykát: Benicio del Toro titokzatos karaktere (itt írtunk róla bővebben) nem a Rebels rajzfilmsorozat főszereplője, Ezra lesz öregkorában.