Cukiság kimaxolva: aranyos gyerekek faggatják a Star Wars legaranyosabb droidját

BB-8 csipogva mesél arról, ki a legjobb haverja.

A héten az egész világon mozikba kerül Az utolsó Jedik, nem csoda, hogy a napokban minden újság, legyen az filmes vagy főzős magazin, valami Csillagok háborúja-kontenttel akar hozzájárulni a Star Wars 8 körüli felhajtáshoz. A People egyik szerkesztője, JD Heyman például arról készített videót a csapatával, milyen vicces kérdéseket tennének fel az 5-8 év közötti gyerekek a Star Wars franchise legnépszerűbb robotjának, a guruló focilabdára emlékeztető BB-8-nek.

A kölykök pedig nem fogták vissza magukat: csak úgy záporoztak a mókás kérdések arról,  milyen a humora Darth Vadernek (sötét), kit vinne magával a Vader elleni végső harcba (minden stábtagot), vagy  hogy érti-e egyáltalán, mit morog Csubakka (persze, országos cimborák). Íme:

A nagy hype miatt Az utolsó Jediktől már az első hétvégén 200 millió dolláros nyitást vár a Disney és a Lucasfilm, amire minden esély megvan, hiszen a kritikusok többsége áradozott róla – itt a PORT.hun viszont eléggé összevitatkoztunk azon a duplakritikánkban, hogy tényleg ez-e a legjobb Star Wars-filmje.