Daisy Ridley nem lesz benne a következő Star Wars-trilógiában

Kinek rossz hír, kinek jó – mindenesetre maga a színésznő nyilatkozta. A december 19-én érkező Skywalker kora lesz az utolsó Star Wars film, amiben szerepel.

Az épp a Star Warsszal híressé vált sztár a 2015-ös Az ébredő Erő, a 2017-es Az utolsó Jedik és a már említett Skywalker kora alkotta trilógiának volt/lesz a főszereplője, és ezzel le is zárul a pályafutása a Csillagok háborúja univerzumában.

Habár ez így szép, kerek történet, a rajongók számára meglepő lehetett, hiszen sokan arra számítottak, hogy Ridley és az általa alakított karakter, Rey veszi át a stafétát a korábbi Star Wars filmek egész sorában szereplő nagy öregektől.

„Úgy értem, kijelenthetem, hogy nem vagyok benne a következő trilógiában. Nem. Mivel Rian (Rian Johnson, Az utolsó Jedik és az egyik közelgő Star Wars mozi rendezője – a szerk.) mindig azt mondta… Mármint ha a Rian-féle lesz a következő, de az is lehet, hogy azoké a srácoké, akik a Trónok harcát csinálták (erről itt olvashattok részleteket – a szerk.), ebben nem vagyok biztos.

Szóval bármelyik is lesz a következő trilógia, már az elejétől azt mondták, hogy különálló, független sztori lesz, így nem, nem leszek benne”

– mondta a színésznő a BuzzFeednek adott interjúban.

Ridley Az utolsó Jedikben. Forrás: Fórum Hungary

 

Azt egyébként nemcsak Daisy Ridley nem tudja, melyik lesz a következő Star Wars opus, a Rian Johnson vagy a D.B Weiss – David Benioff alkotópáros által vezényelt-e, hanem a Disney még nem pontosította. Egyelőre annyit lehet biztosan tudni, hogy 2022-ben, 2024-ben és 2026-ban is kijön decemberben egy-egy Star Wars mozi. S ha a Ridley-fanek most szomorkodnak, Mark Hamill rajongói örülhetnek, hiszen a színész nemrégiben bejelentette: (SPOILER!) annak ellenére, hogy úgy tűnt, Az utolsó Jedikkel búcsút vett a franchise-tól, „erőszellemként” A Skywalker korában is vissza fog térni.


(via NME)