Daisy Ridleynek terápiára kellett járnia a Star Wars miatt

Annyira megviselte a stressz és a hirtelen jött sztárság, hogy sokszor sírva hívta fel az anyukáját.

Daisy Ridleyt annyira megviselte Az ébredő Erővel hirtelen nyakába szakadt sztárság, hogy terápiára kellett járnia miatta – többek között erről is mesélt a 25 éves színésznő a Vogue magazinnak adott interjújában.

Daisy Ridley egy ismeretlen brit színésznő volt a 2015-ben mozikba kerülő Star Wars 7 előtt, minden idők legjobban várt sci-fijével viszont szinte egyetlen nap alatt lett szupersztár és milliók kedvence. A fiatal, önmagával és a világgal viaskodó Jedi-tanonc szerepéért sok dicséretet kapott (sőt, további főszerepeket, többek között a Gyilkosság az Orient expresszen legújabb verziójában), de ennek sajnos súlyos ára volt: annyira nehezen tudta feldolgozni a hirtelen nyakába szakadt népszerűséget, hogy rendszeresen hívta fel az édesanyját hisztérikusan sírógörcsök közepette, és a végén terápiára is kellett járnia.

Minden olyan zavarba ejtő lett. Az emberek elkezdtek felismerni az utcán – én pedig a mai napig nem tudom ezt jól kezelni. A bőröm teljesen tönkre ment a sok stressztől 

Jellemző történet, hogy egy fanatikus Star Wars-rajongó például kiderítette a színésznő lakcímét, és letáborozott a háza előtt, hogy autogramot szerezhessen. Szegény Ridley pedig csak annyit tudott tenni, hogy káromkodva visszautasította az illetőt, majd elsietett a dolgára.

Szerencsére a terápiák Daisy Ridley szerint hatottak: egy imádni való, idős hölgy segített neki feldolgozni a sztárságot és megtalálni újra önmagát. Azért sajnos még mindig előfordul, hogy a színésznő, amikor havonta egyszer felhívja az anyját, sírva fakad, és arról panaszkodik, hogy ő valójában nem is akarta ezt az egészet. Az édesanyja szerint az is nagyon aggasztó dolog, hogy mindenki birtokolni, irányítani akarja a lányát. Ráadásul nyakunkon az újabb filmek, amik még nagyobb ismertséget fognak hozni Daisy Ridley-nek: november 9-én érkezik a mozikba az új Orient expressz, december 14-én pedig a várva várt Star Wars 8! (via Digital Spy)