Daniel Radcliffe segített egy megtámadott turistának

A turistát egy robogós csapat támadta meg Londonban, amikor Radcliffe a segítségére sietett.

Az Independent információi szerint egy férfit támadtak meg a londoni King's Roadon Chelsea-ben, amikor több ember is a segítségére sietett, közöttük volt a Harry Potter-filmek sztárja, Daniel Radcliffe is. A két támadó elrabolta a férfi Louis Vuitton táskáját, és megsebesítették az arcát.

Egy szemtanú azt mesélte az újságnak, hogy észrevett egy társaságot, akik gyanúsan viselkedtek, elkezdte követni őket, és megpróbálta megakadályozni a támadást azzal, hogy az autójával arrébb lökte az egyik motort, amikor látta, hogy az egyik támadó egy kést vesz elő.

Miután a helyszínre ért, ott találta Radcliffet is a megtámadott férfival együtt, akiről kiderült, hogy turista.

„Kisé szürreális pillanat volt” - mondta a szemtanú. „Azt mondtam: »Te Daneil Radcliffe vagy!« Mire ő: »Igen, az vagyok«. Nagyon kedves fickó, a legtöbb híresség nem állt volna meg segíteni. Az áldozat nagyon-nagyon meg volt ijedve.”

Az utóbbi időben egyre több motoros támadás történik a brit fővárosban, múlt héten egyetlen nap alatt ötször támadtak meg járókelőket vagy motorosokat, akiket savval öntöttek le, majd elrabolták járműveiket.

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu