Demi Moore beszáll a fogyasztható evőeszköz bizniszbe

Persze csak egy most készülő vígjátékban, amelybe Sharon Stone helyett válogatták be, és ami egy csúnyán félresikerült csapatépítő tréningről szól.

Patrick Brice (Éjjeli találkozó) rendezésében, a Corporate Animalsben Moore-on kívül a Másnaposok-filmekből ismert Ed Helms és a Deadpool 1. és 2. taxisofőrje, Karan Soni is szerepel.

A színésznő formálja meg Lucyt, az egész Amerikát ellátó Hihetetlen Ehető Evőeszköz nevű cég vezérigazgatóját, aki egoizmusával és megalomániájával alaposan megkeseríti beosztottai életét.

Demi Moore. Forrás: Rachel Murray / Getty Images for Visionary Women Salon

 

Amikor azonban az egész társaságot arra kényszeríti, hogy csapatépítő tréningként menjenek el barlangászni Új-Mexikóba, az irányítás teljesen kicsúszik a kezei közül, hiszen mindannyian beszorulnak egy járatba, és csapdába esnek a föld mélyén.

Az összezárt csapattagok közt csakhamar kitör a pánik, a szexuális feszültség, sőt még az alkalmi kannibalizmus is. A film forgatása ezen a héten kezdődik eredeti helyszínen, Új-Mexikóban. Lucy szerepét egyébként Demi Moore Sharon Stone-tól vette át, aki időegyeztetési problémák miatt került ki a produkcióból.


(via Deadline)