Digitálisan megfiatalították az Az gyerekszereplőit

Megnőttek az első rész óta.

Az Az második részében a Vesztesek Klubja tagjai már felnőttek, és 27 évvel a első rész eseményei után térnek vissza Derrybe, hogy ismét szembeszálljanak a csatornák mélyén tanyázó Krajcáros bohóccal. Szerencsére nem kell hiányolnunk a korábban megkedvelt gyerekeket sem, ugyanis flashbackekben ők is fel fognak tűnni – digitálisan megfiatalítva.

Két év telt el a két epizód forgatása közben, és ez idő alatt a gyerekek jócskán megváltoztak. A történet szerint azonban az ő száluk közvetlenül az első rész után (vagy akörül, ezt még nem tudjuk pontosan) játszódik, és meglehetősen zavarba ejtő lenne, ha nyúlánk tinédzserekként jelennének meg. 

„Jobb, hogy két évvel később forgattunk, mint mondjuk öt évvel később. De ebben a két évben egy kicsit megnőttek. Nem mind: Sophia (ő játssza Beverlyt) pontosan ugyanúgy néz ki, Jaeden (Bill) nem sokat változott, Finn (Richie) nőtt valamennyit, magas srác lett. Számítottunk rá, hogy a költségvetés egy része erre fog elmenni...  Szóval megfiatalítottuk a gyerekeket." – mesélte Andy Muschietti a Total Filmnek. Ugyanazt az egyre népszerűbb és félelmetesen hatékony technológiát alkalmazzák, mint Scorsese a The Irishman-ben, amiben Robert De Nirót, Al Pacinót és Joe Pescit fiatalították meg, méghozzá úgy, mintha tényleg sok-sok évvel korábban forgatták volna a jeleneteiket. De Samuel L. Jacksont is így varázsolták zöldfülű ügynökké a Marvel kapitányban.

Az Az: Második fejezet szeptember 5-én érkezik a mozikba, és tűkön ülve várjuk. 

(Forrás: Uproxx)