Döbbenetes titokra derült fény 28 évvel a Reszkessetek, betörők! premierje után

Senki sem tudta, ki volt a lány a mémmé vált fotón, egészen mostanáig!

Ugye mindenkinek megvan az a jelenet a tévében minden karácsonykor leadott Reszkessetek, betörők!-ből, amikor az otthon felejtett Kevin (Macaulay Culkin) elkezd kutakodni a bátyja, Buzz (Devin Ratray) cuccai között? És talál egy fotót az undok testvére barátnőjéről:

A jelenet mára vicces mémmé vált és önálló életre kelt – visszatérő poén például, hogy a kis Kevin a 30 éves korára teljesen szétcsúszott Macaulay Culkint látja meg szörnyülködve. Az viszont sosem derült ki egészen mostanáig, ki is van valójában a képen. Nos, a Movieweb egy igen érdekes cikket közölt a bekeretezett kép történetéről:

nem is egy kövér kislány vigyorog rajta, hanem a látványtervező fia!!!

A Buzzt alakító Devin Ratray visszaemlékezése szerint a Reszkessetek, betörők! produceri ugyan tartottak castingot a fotón lévő lány szerepére, de mivel nagyon bíztak a film kasszasikerében, végül úgy döntöttek, nem lesznek rosszindulatúak és kegyetlenek. Hiszen ki akarna kiszúrni egy színészi ambíciókat dédelgető lánnyal egy ilyen statisztaszereppel, és kitenni őt a későbbi atrocitásoknak a súlya miatt? Így aztán a képre az egyik stábtag túlbuzgó fiát tették rá, aki természetesen örömmel bevállalta a furcsa feladatot – a bekeretezett lány fotójának titkát pedig évtizedeken át titokban tartották.