Dobj el mindent, itt a Star Wars IX első plakátja!!!

Nagyon ászul néz ki, de nincs rajta az öreg Lando, C-3PO pedig Csubi puskájával feszít – lehet, hogy jól sikerült kamu?

Körülbelül egy órája felrobbant az internet: a fél geek ismertségi köröm azt találgatja, vajon az alábbi poszter a Star Wars IX első, idejekorán kiszivárgott promóciós plakátja, vagy csak ügyes rajongói montázs? A képet természetesen lehozta már többek között a Gamesradar, ComicBookMovie, a MakingStarWars rajongói oldal és a brit Express is. Tényleg elég pofás:

Igaz, abban mindegyik portál híre megegyezik, hogy „leaked”, azaz idő előtt kiszivárgott plakátként hivatkoznak a képre, hiszen minden Star Wars-rajongó azt várta, hogy a Disney és a Lucasfilm majd a hivatalos Csillagok háborúja-bulin, az áprilisi Star Wars Celebration alatt mutatja meg ezt is és az első, új előzetest is.

A képen az új trilógia főszereplői, Rey, Finn, Poe és Kylo Ren mellett látható a még a focilabda formájú BB-8 és a jó öreg Csubakka, egy csapatnyi piros páncélos rohamosztagos, valamint egy titokzatos sisakos hölgy és egy afrofrizurás nő is, aki talán Lando lánya (de akkor hol van a képről az öreg Calrissian?!?). De van egy furcsa, idegen lény is a plakáton a Millennum Falcon fölött, a balszélen, nem messze tőle pedig C-3PO áll – Csubi töltényövével és lézeres nyílpuskájával! Alattuk ott sorakoznak Ren Lovagjai, akiket még J. J. Abrams hozott be a kánonba a Star War 7-ben, Rian Johnson viszont kidobta a bandát a Star Wars 8-ból, nehogy összekeverjék őket Snoke fővezér vörös páncélos elit gárdistáival. Jobbszélen, BB-8 mellett egy új droid is látható, valamint egy korábban nem látott, módosított TIE-vadász is (talán pont a pár hete emlegetett TIE Echelon?), nem került viszont rá a képre az örök kedvenc R2-D2... Lehet, hogy nem is ez az igazi plakát, hanem csak egy jól kinéző, rajongói hamisítvánnyal van dolgunk? (via Gamesradar)