Dobj el mindent! Keanu Reeves hosszú idő után először mutatkozott nyilvánosan az új barátnőjével

Évek óta jóban van Alexandra Grant festőnővel, a közös munkák alatt habarodhattak egymásba.

Nagy nap volt múlt szombat (november 2.) a Keanu Reeves-rajongók életében: a Mátrix-trilógia és a John Wick-filmek 55 éves sztárja ugyanis hosszú idő után először mutatkozott nyilvánosan új barátnőjével a Los Angeles-i Szépművészeti Múzeum (LACMA) és a Gucci közös művészeti- és filmes gálájának vörös szőnyegén!

 Alexandra Grant és Keanu Reeves megérkeznek a Los Angeles-i LACMA-gálára, 2019. november 2-án (fotó: Emma McIntyre/Getty Images for LACMA)

 

Keanu Reeves szíve választottja nem más, mint Alexandra Grant, a 46 éves képzőművész, aki festőként, szobrászként és íróként az ezredforduló óta markánsan jelen van az amerikai művészeti életben. Régóta jóban van Reeves-szel: együtt írták meg a sztár 2011-ben megjelent, első könyvét Ode to Happiness címmel, majd a másodikat is, amit 2016-ban adtak ki Shadows címmel. Alighanem a közös munka során szökkent szárba a szerelem a szomorú mémeken rendszeresen felbukkanó, magánéletét a bulvársajtó előtt gondosan titokban tartó sztár és Grant között.  

 

Keanu Reeves és Alerxandra Grant 2017-ben Párizsban promózzák a közös könyvüket (fotó: Pierre Suu/GC Images/Getty)

 

Érdekesség, hogy a szerelmespár nem is most először mutatkozott nagy nyilvánosság előtt kézen fogva! Éles szemű fotósok már a nyáron tudtak róluk ilyen képet készíteni a malibui tengerparton, egy nagynevű divatbemutatón. Persze akkor még nem gondolta senki, hogy együtt is járnak, talán mindenki azt hitte, valamiféle divatfotó művészi koncepciója az, hogy Reeves Grant kezét fogva mutat V-betűt a kezével, a győzelem egyezményes jeleként.

Alexandra Grant és Keanu Reeves a Saint Laurent Mens Spring Summer 20 Show-n, a malibui tengerparton, Los Angelesben (fotó: Neilson Barnard/Getty Images)

 

(via The Guardian)