Drago is kap egy saját filmet a Rocky-univerzumban

Igaz, nem a Dolph Lundgren által alakított Ivan, hanem a fia.

Kezdetben volt a Rocky, Sylvester Stallone Oscar-díjas klasszikusa, amely kapott 5 folytatást, 2015-ben pedig egy spin-offot is, a Creedet, amelyben az idős Balboa egykori ellenfele fiát mentorálta. Ryan Coogler filmje nagy siker lett, el is készült 2018-ban a folytatás, amelyben egy másik korábbi legendás Rocky-ellenfél, Ivan Drago, illetve a fia került előtérbe.

Most pedig

a spin-off spin-offja is kap egy spin-offot,

a The Wrap ugyanis arról számolt be, hogy Drago címmel jön a franchise következő filmje.

A forgatókönyvet Robert Lawton írja, aki azután kapta meg a melót, hogy Becoming Rocky című szkriptje, amely az első Rocky készítéséről szól, eljutott az MGM vezetőségéhez. Bár a stúdió arra a filmötletre végül nemet mondott, Lawtont bízta meg azzal, hogy dolgozza ki a Rocky IV orosz bokszolójának, Ivan Dragónak a háttértörténetét. A karakter, illetve maga Dolph Lundgren is visszatért a 2018-as Creed II-ben, ahol Rocky egy másik riválisának fia, Adonis Creed ellen lépett ringbe.

Forrás: Fórum Hungary

 

Lawton már lelkendezett a Varietynek arról, hogy milyen megtisztelő a feladat, de az MGM hivatalosan még nem jelentett be semmit. Dolph Lundgren viszont már tavaly elhintette a The Hollywood Reporternek, hogy valószínűleg lesz spin-off. Hogy Lundgren vagy a Viktor Dragót alakító Florian Munteanu visszatér-e, még nem tudni, de logikus lenne.

Mielőtt a Drago család története folytatódna, idén november 23-án Adonis is visszatér a Creed III-ban még. Ezúttal nem Ryan Coogler, hanem az Adonis Creedet alakító Michael B. Jordan jegyzi a filmet, ami egyben élete első rendezése lesz. Munteanu, Tessa Thompson, Phylicia Rashad és Jonathan Majors is szerepelnek a folytatásban. Ez lesz az első olyan film a Rocky-franchise-ban, amelyben Stallone nem szerepel, bár producerként továbbra is részt vesz a projektben.

Via: Variety