Durván elspoilerezi a trailere az új Jordan Peele-filmet

A Nem ráadásul a jelek szerint nem is horror lesz, hanem egy UFO-inváziós sci-fi.

Az Oscar-díjas Jordan Peele szétszedte és újraértelmezte a modern horrort a nagy sikerű Tűnj el! és a Mi című filmjeivel, és eddig azt hittük, hogy az idei nagy durranása, a Nem (eredeti címén: Nope) is szépen becsatlakozik ebbe a sormintába a maga kis Isten háta mögötti rémálmával, amiben egy kietlen kaliforniai szurdok lakói hátborzongató felfedezést tesznek.

Csakhogy a legfrissebb előzetes tanúsága szerint a Nem nem is horror, hanem sokkal inkább egy E.T.-szerű, nagy, nyári blockbuster,

ahol az űrlények ezúttal nem olyan barátságos, ráncos manók, mint 40 évvel ezelőtt... Íme az erősen spolieres trailer:

Természetesen a Nemben is látható lesz a Tűnj el! sztárja, Daniel Kaluuya, akihez ezúttal Keke Palmer (A Wall Street pillangói, Alice) és az Oscar-jelölt Steven Yeun (Minari, Okja) csatlakoztak. De felbukkan majd a történetben Hollywood örökös morcos mellékszereplője, Michael Wincott is, aki annak idején sosem hiányozhatott a '90-es évek legendás blockbustereiből (lásd: Robin Hood, a tolvajok fejedelme, A három testőr, A holló, Alien 4.: Feltámad a halál). A Nem magyarországi mozibemutatójának dátuma: 2022. augusztus 18.

(via vanyaland.com)