Dwayne Johnson bepöccent: kamuinterjút kanyarított róla egy brit bulvárlap!

A Szikla az Instagramján tette helyre a Daily Start: sosem szidta a 90-es években született hópehely generációt!

A Daily Star nevű brit bulvárlap mostanra már levette az oldaláról, de az internet szerencsére megőrizte azt az exkluzív anyagként beharangozott Dwayne Johnson-cikket, amiben a pankrátorból lett hollywoodi akciósztár keresetlen szavakkal illeti a '90-es években született mai huszonéveseket, azaz a hópehely generációt. A Szikla szerint azonban az egész állítólagos interjú egy nagy kamu, ő sosem szidott egyetlen generációt sem, sőt! A Tequila-generációt (ami persze valójában nem létezik a köznyelvben) kifejezetten szereti.

Tegyük tisztába a dolgokat! Ez az interjú sosem történt meg. Sosem mondtam ilyeneket. Ez 100% kamu! Ha bármi bajom van valakivel, egy csoporttal vagy egy generációval – akkor megkeresem őket, beszélgetést kezdeményezek és mindent elkövetek, hogy megértsem őket. A kritizálás nem az én stílusom.

Íme a sztár Instagram-videója:

A brit bulvárlap korábban olyan mondatokat adott Dwayne Johnson szájába a mostanra eltüntetett exkluzív interjúban, amelyekben a sztár teljesen ki van akadva a magát mindenki másnál különlegesebbnek gondoló hópehely generáción, amiért azok megsértődnek, ha valakinek más a véleménye, mint az övéké. Szerinte az ő hozzáállásuk káros a társadalomra, annak idején nem ezért harcoltak a demokráciáért küzdő férfiak és nők. Na, ezekre mondta a Szikla azt, hogy ő sosem mondott ilyeneket a lapnak.

A Daily Star egyelőre nem kommentálta az exkluzív Dwanye Johnson-interjú leközlését majd visszavonását. (via The Independent & The Guardian)