Dwayne Johnson újabb őserdei kalandfilmmel akar kasszát robbantani

  • Szűcs Gyula / PORT.hu

Véget ért a Jungle Cruise forgatása, kalapdobálós mókavideóval búcsúzott a stáb.

A 2003-as Az Amazonas kincse és a tavalyi Jumanji - Vár a dzsungel után Rock idén ismét dzsungeltúrára indult: Jungle Cruise címmel forgatott 1920-as években játszódó kalandfilmet a Disney-nek. Dwayne Johnson egy olajos képű, vicces kapitányt alakít benne, aki egy gőzhajóval viszi egzotikus, de abszolút biztonságos kalandokra az őserdő folyóin kanyarogva a századelő gazdag és kíváncsi turistáit. Csakhogy a kapitány jól megszokott élete egy csapásra felfordul, amikor egy titokzatos testvérpár (Emily Blunt és Jack Whitehall) béreli ki a rozzant teknőjét azzal a titkos céllal, hogy megtaláljanak a dzsungelben egy gyógyító erejű, misztikus növényt, az örök élet fáját!

Az út során ráadásul nemcsak a dzsungel veszélyes ragadozóival kell megküzdeniük, de a revanshangulattól fűtött német hadsereg zsoldjában álló, rivális felfedezőkkel is (Edgar Ramirez, Jesse Plemons). A 2019-ben mozikba kerülő film forgatókönyvét a Logant is jegyző Michael Green írta, a rendező az eddig főként horrorfilmekben utazó Jaume Collet-Serra. A forgatás nemrég hivatalosan is véget ért: ezt Dwayne Johnsonék azzal ünnepelték meg, hogy az egész stáb egyszerre dobta a levegőbe az összeizzadt tengerészkalapját!

Érdekesség, hogy a Jungle Cruise eredetileg egy ugyanolyan vízi hullámvasút volt Disneylandben, mint a Pirates of the Caribbean, ami azóta egy ötrészes, dollármilliókat termelő, önálló filmes branddé nőtte ki magát. (via Movieweb)

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás