Ed Sheeran megmutatja, mi lenne, ha nem létezett volna a Beatles

Mindezt Danny Boyle soron következő filmjében teszi, a forgatókönyvíró az Igazából szerelem írója, Richard Curtis lesz.

Danny Boyle-ról egyre több hír szól, nem rég kiderült, hogy ő fogja rendezni a 25. James Bond-filmet, és most azt is bejelentették, hogy mellette még egy másik projektet is bevállalt: egy zenés komédiában játszanak el a gondolattal, hogy hogyan alakult volna a zene, ha nem létezett volna a The Beatles. Boyle mellett a másik név, aki biztosítékul szolgál a projekt minőségére, az Richard Curtis, aki olyan filmeknek írta a forgatókönyvét, mint az Igazából szerelem vagy a Bridget Jones babát vár.


És az már csak hab a tortán, hogy Ed Sheeren lesz a film egyik főszereplője: a zenész már próbálgatta szárnyait más filmes produkciókban is: a Trónok harcában vállalt egy cameót, de felbukkant a Bridget Jones babár várban és az Otthonumnk című ausztrál sorozatban is.

A The Daily Mail információi alapján Sheeren mellett Lily James (Nyomd, bébi, nyomd), Himesh Patel (Eastenders) és Kate McKinnon is szerepet kap majd.

Egyelőre annyit tudunk a történetről, hogy egy olyan emberről fog szólni, aki egy reggel arra ébred, hogy a The Beatles soha nem is létezett, mégis emlékszik a dalaikra.

via Independent