Egyértelműen Tom Hanks a koronavírusos időszak sztárja

A Covid-19-ből sikeresen felgyógyult színész a Saturday Night Live-beli fellépést és azt követően, hogy megajándékozott egy ausztrál kisfiút, ezúttal egy végzős főiskolai csoportot lepett meg.

A Forrest Gump sztárja mindig is nagyon közvetlen és jó fej volt a rajongókkal, de a koronavírus még ehhez képest is a legjobbat hozta ki belőle. Ahogy arról mi is beszámoltunk, feleségével, Rita Wilsonnal együtt ők voltak a járvány első híres áldozatai, de a kórházban és a karanténban töltött időszakról a színész folyamatosan a legnagyobb optimizmussal számolt be.

Miután Hanks felgyógyult, a Saturday Night Live karantén különkiadásának volt a házigazdája, amelynek keretében mondott egy vicces nyitó monológot az adásban, majd arról kaptunk hírt, hogy megvigasztalt egy Corona nevű kisfiút, akit koronavírusnak csúfolnak a társai (odaajándékozott neki egy Corona márkájú régi írógépet a gyűjteményéből).

Legutóbb a sztárnak az elmúlt hétvégén sikerült valami jót tennie, amikor is egy videoüzenettel lepte meg az ohiói Wright State University végzős diákjait. Az ötperces felvételen a színész először is gratulál a hallgatóknak, majd inspiráló beszédet tart nekik. Az ismert körülmények miatt az egyetemistáknak távoktatásban kellett befejezniük a félévüket, és a színész ezért vigasztalja őket.

Hanks kiválasztottaknak nevezi hallgatóságának tagjait, mert olyan különleges időkben fejezik be a tanulmányaikat, amit el sem tudtak volna képzelni, amikor elkezdték. És mivel a nagy áldozatok és nagy szükség korában szerzik meg a diplomájukat, senki sem alkalmasabb náluk, hogy majd ha eljön az ideje, újraindítsák a normalitás időszakát. A sztár persze egy kis humort is csempészett a mondandójába.

„A nagy 2020-as járvány korát megelőző időszakot úgy fogjuk emlegetni, mint más generációk azt, hogy még a háború előtt, az internet előtt vagy Beyoncé előtt”

– viccelődött Hanks, aki egyébként azért pont a Wright Állami Egyetem végzőseit választotta, mert az ohiói intézmény filmes karát őutána nevezték el The Tom Hanks Center for Motion Picturesnek.


(via Uproxx)