Egyre bizarrabbnak tűnik ez a film

Új előzetes jött ki a Pokémon – Pikachu, a detektív című valamihez.

Ahogy arról korábban már írtunk, a népszerű japán animációs figura ezúttal élőszereplős filmben bukkan fel, mégpedig egy nyomozós vígjátékban, mivel nagy hirtelen nyomozó akar lenni – ráadásul Deadpool (azaz Ryan Reynolds) hangján beszél. A Pokémon – Pikachu, a detektívet május 9-én a magyar mozik is bemutatják, addig pedig íme a második előzetese!

A sztori szerint Tim (Justice Smith), a legendás zsaru fia valaha pokémonedző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember. Ám egy nap különös lény keresi fel Timet, aki azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó és legyőzhetetlen hős – de kicsi, sárga, villám alakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! Piká! A neve természetesen Pikachu.

Tim az eltűnt apját keresi, Pikachu pedig szeretné bebizonyítani a világnak, milyen kiváló detektív. Ez a teljesen valószínűtlen páros így együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítja, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.

Már a film korábbi előzetesében is rengeteg pokémon tűnt fel Pikachun kívül is, jelesül Psyduck, Bulbasaur, Charizard, Mr. Mime és Jigglypuff. A korábbiakhoz az új trailerben csatlakozik Snorlax is – ráadásul arra is történik utalás, ki lehet a főgonosz. A Rob Letterman (Cápamese, Szörnyek az űrlények ellen, Gulliver utazásai, Libabőr) rendezésében készülő alkotásban Justice Smith-en (Papírvárosok, Jurassic World: Bukott birodalom) és Reynoldson kívül olyan színészek játszanak még, mint Suki Waterhouse, Bill Nighy, Ken Watanabe, Rita Ora és Kathryn Newton.


(via Uproxx)