Egyszer valamikor tényleg lesz Indiana Jones 5, Harrison Forddal a főszerepben!

A korábbi híresztelésekkel ellentétben nem reboot készül egy fiatal sztárral, hanem folytatás.

Évek óta ígérgeti a Lucasfilm az Indiana Jones 5-öt, amiről hol Harrison Ford, hol Steven Spielberg, hol George Lucas nyilatkozik valamit sejtelmesen, konkrétumok nélkül. Eközben a fél internet azon pörög, hogy  Chris Pratt tökéletes választás lenne egy 1930-as években játszódó Indy-filmhez, mivel pont úgy néz ki most, mint Harrison Ford fiatalon.

Egyelőre csak annyi biztos, hogy már elkezdődött a forgatókönyv-fejlesztési fázis, nagyon izgatott mindenki a Lucasfilmnél. Kathleen Kennedya hétvégén nemcsak azt jelentette be a BAFTA-gálán (ahol egyébként életműdíjat kapott), hogy női rendezője lesz a következő Star Wars-filmek valamelyikének, de az új Indy-filmről is csepegtetett némi információt:

Folyamatosan dolgozunk. Ha már eljutottunk ahhoz a forgatókönyvhöz, amit szeretnénk, akkor készen állunk a továbblépésre. Harrison Ford is benne lesz, nem remake készül, hanem folytatás. Igen, [Ford] alig várja már, teljesen odáig van érte.

(via Geektytrant)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu