Eldurrant George Clooney agya, amikor Brad Pitt átverte

Zseniális tréfát eszelt ki Pitt az Ocean's Twelve forgatásán.

Új filmje, az Oppenheimer népszerűsítése közben Matt Damon megosztott egy vicces történetet George Clooney-ról és Brad Pittről.

A színészek a 2004-es Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét forgatásán idején az olaszországi Comói-tónál lévő Clooney-villában szálltak meg, amikor Pitt elhatározta, hogy átveri az amúgy nagy tréfamester hírében álló Clooney-t.

Damon elmesélte, hogy Pitt Clooney stábjának nevében olaszul küldött leveleket az olasz stábnak, amelyekben az állt, hogy

"soha nem nézhetnek Mr. Clooney szemébe", és hogy nem szólíthatják George-nak, csak "Mr Clooney vagy Mr Ocean"-nak.

Clooney, aki általában a társaság és a forgatás közepe szokott lenni, pár nappal később észrevette, hogy valami nem stimmel.

Damon szerint nem látta Clooney-t soha mérgesebbnek, mint ekkor. Kiosztotta Pittet, mondván, hogy őt át lehet verni, de a környezetét hagyja ki a játékból.

Mára valószínűleg szent a béke, mert Pitt nemrég kérdésre Clooney-t (akivel az Égető bizonyítékba is együtt szerepeltek) nevezte meg a világ egyik legjóképűbb férfijének.

Damonnak is jutott bók, őt még 2017-ben Clooney a legjobb színésznek nevezte, akivel valaha dolgozott. A színész ennek ellenére majdnem visszavonult, de szerencsére épp jókor jött Christopher Nolan hívása:

Matt Damon már majdnem visszavonult – ekkor hívta fel Christopher Nolan

Az 52 éves sztár megígérte a feleségének, hogy most már tényleg tart egy kis szünetet, de csak félig jött be a terv.

Így történt

Via: NME