Elítélt náci bűnöző lett a családi vígjátékok sztárja

Kevin James talán sokoldalúbb, mint gondoltuk volna. A Férjek gyöngye, A gondozoo és A pláza ásza sztárja egy közelgő thrillerben vadonatúj arcát mutatja meg. Nézd meg az előzetest!

A Becky címszereplője egy 14 éves lány, aki éppen egy családi hétvégét készül eltölteni apjával, annak új szerelmével és a nő kisfiával, amikor egy szökésben lévő pszichopata náci bűnöző betör a víkendházba, és túszul ejti a családot. Beckynek valahogy sikerül kereket oldania, ezért a gonosztevő elkezd vadászni rá, de az előzetes alapján egy idő után úgy tűnik, mintha fordulna a kocka…

Kevin Jamest korábban sitcomja, a Férjek gyöngye mellett olyan bárgyú családi vígjátékokban láthattuk, mint A pláza ásza és folytatása, a Nagyfiúk és folytatása, A gondozoo, illetve olyan romkomokban, mint Az 50 első randi, A randiguru vagy A dilemma, de alkotott már egy párt Adam Sandlerrel is (lásd: Férj és férj).

A színész ennek ellenére a trailerben elég hitelesnek tűnik kopaszra borotválva, fejére tetovált horogkereszttel és hatalmas szakállal a fehér felsőbbrendűséget hirdető fegyencként. Rajta kívül olyan sorozatsztárok szerepelnek még a filmben, mint az Éles tárgyakból ismert Lulu Wilson (ő maga Becky), Amanda Brugel A szolgálólány meséjéből és Joel McHale (Balfékek).

A Beckyt a Jonathan Milott – Cary Murnion alkotópáros rendezte, akiktől korábban a magyar nézők az Elijah Wood, Rainn Wilson és Alison Pill főszereplésével készült horrorkomédiát, a Tetves porontyokat láthatták – reméljük, a borzongást sikeresen át tudják vinni egy kevésbé könnyed műfajba is. A Beckyt június 5-én mutatják be az interneten az Egyesült Államokban. Magyar bemutatóról egyelőre nincs hír.


(via Consequence of Sound)