Eljegyzési gyűrűvel lepték meg Jennifer Lawrence-t!

A 28 éves sztár igent mondott a galériaigazgató Cooke Maroney-nak, így hamarosan jön a lagzi is!

Nagyot robbant a napokban a hír: Cooke Maroney, a titokzatos, fiatal és igen menő New York-i galériaigazgató megkérte Jennifer Lawrence kezét!

Jennifer Lawrence a 2018-as, jubileumi 90. Oscar-gálán a Hollywood & Highland Centerben (fotó: Kevork Djansezian/Getty Images)

 

A színésznő természetesen igent mondott, és büszkén viseli a gyűrűt, amit már ki is szúrtak az ujján a lesifotósok – így derült ki az eljegyzés is, amit végül Lawrence sajtósa hivatalosan is bejelentett, véget vetve a találgatásoknak. A pár tavaly nyár óta van együtt, a Page Six értesülései szerint Jennifer Lawrence legjobb barátnője, Laura Simpson hozta őket össze.

Cooke Maroney, Stavros Niarchos és Vladimir Roitfeld, mint fiatal mecénások és műkincskereskedők a mexikóvárosi Museo Jumex 2013-as nyitóünnepségén (fotó: Stefanie Keenan/Getty Images for Museo Jumex)

 

Na de ki is ez a Cooke Maroney? Nem sokat lehet tudni róla. Csak annyit, hogy fiatal, jóképű, és ő a New York-i Gladstone galéria igazgatója, ahol olyan híres művészek adják egymásnak a kilincset, mint a brit szobrász, Anish Kapoor, az amerikai fotós, Matthew Barney, és Lena Dunham hollywoodi színésznő apja, Caroll Dunham festő. (via The Independent)