Elképesztő sztárparádét igazolt le a Netflix az eddigi legdrágább filmjéhez!

Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds lesznek a Red Notice című akciófilm film főhősei.

Még magunkhoz sem tértünk a sokkból, amit a Stranger Things nagyszerű 3. évada okozott, a Netflix máris bejelentette a következő nagy dobását:

minden eddiginél bőkezűbb büdzséből készül műkincsrablós film, Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds főszereplésével!

A Red Notice címet viselő akciódús szélhámosfilm forgatókönyvírója és rendezője Rawson Marshall Thurber lesz, aki legutóbb a Felhőkarcolót forgatta Dwayne Johnsonnal, korábban pedig olyan nagysikerű vígjátékokat készített, mint a Központi hírszerzés, amiben szintén A Szikla volt a főszereplő, a Családi üzelmek Jennifer Anistonnal vagy a Hogyan lopjunk felhőkarcolót? Ben Stillerrel és Eddie Murphy-vel. A RedNotice forgatókönyve 10 nappal ezelőtt készült el, a Netflix pedig már a premiert is kitűzte: 2020. november 13.

Dwayne Johnson és Gal Gadot egyébként már szerepeltek együtt nagy nyilvánosság előtt: 2018-ban, a 75. Golden Globe-gálán közösen adtak át díjat a színpadon. (via Uproxx)

Dwayne Johnson és Gal Gadot a Beverly Hilton Hotelben megrendezett Golden Globe-gálán, 2018. január 7-én (fotó: Paul Drinkwater/NBCUniversal via Getty Images)