Elképesztő videó mutatja meg, milyen lenne egy Marvel-film CGI trükkök nélkül!

Szuperizgalmas werkfilm született arról, hogyan készültek a Pókember, a Bosszúállók 3 és a Marvel Kapitány speciális effektjei.

Az alább, szuperizgalmas werkvideó azt mutatja be,  milyenek lennének a kaszarobbantó Marvel-blockbusterek a CGI technológia nélkül. Hogyan készültek Pókember - Hazatérés, a Bosszúállók: Végtelen háború, a Fekete Párduc, a Thor: Ragnarök és a múlt hét óta már idehaza is vetített Marvel Kapitány speciális effektjei. Így:

A Games Radar által közzétett videó érdekessége, hogy a filmesek ma már olyan dolgokat is VFX technológiával oldanak meg, amiről azt gondolnánk, épített stúdiódíszletben egyszerűbb lenne: például egy mutatós űrhajóbelsőt már az 1977-es Csillagok háborújában és az 1979-es Nyolcadik utas: a Halálban is szépen fel tudtak építeni a filmes szakemberek. Régen minden jobb volt? Vagy most jó csak igazán geeknek lenni, mert soha ennyi kalandos sci-fi és látványos képregényfilm nem volt a mozikban, mint manapság? (via Geektyrant)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu