Elképesztően cool Gemini Man-videó jött ki, Will Smith saját magával harcol benne!

Az 50 éves akciósztár és a huszonéves önmaga magyarországi helyszíneken csap össze Ang Lee új sci-fijében. Trailer + werkfilm, egy helyen!

Tavaly nyáron a teljes magyar sajtó azzal volt tele, hogy Will Smith hol a Operaház tetején ücsörgött, hol a Lánchíd tetején táncolt, hol Mentost dobott a kólába a Duna-parton, miközben nálunk forgatta legújabb filmjét, a Gemini Mant. Most viszont alighanem azzal lesz tele minden, hogy milyen vagányul harcol a saját 20 éves klónja ellen Ang Lee új sci-fijében. A filmhez a napokban kijött egy előzetes és egy werkvideó is, itt nézhető meg egybe fűzve:

A filmben Will Smith egy Henry Brogan nevű elit bérgygyilkost alakít, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, aki előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését. Később persze kiderül, hogy a másik bérgyilkos nem más, mint ő maga, helyesebben a feleannyi idős, tetterős klónja, akit valami rejtélyes összeesküvés miatt küldtek utána, hiszen más úgysem képes lenne likvidálni őt.
A film további főszereplői: Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen és Benedict Wong. Magyarországi premier: október 10. (via Geektyrant)