Előzetes helyett a teljes filmet rakták fel a YouTube-ra

Hatalmas hibát követett el a Sony Pictures, vagy ez az évszázad reklámfogása?

A Khali the Killer című bűndrámát augusztus 31-én mutatják be az amerikai mozik, de a produkciót gyártó Sony most egy váratlan húzással Khali the Killer: Official Red Band Trailer címmel nem az előzetest, hanem a teljes filmet rakta fel a YouTube-ra. A közel másfél órás videó még az eleje és a vége főcímet is tartalmazta, a full extrás nézőkényeztetésben csak annyi volt a hiba, hogy HD-ben sajnos nem volt megtekinthető a mű.

Elsőre azt gondolhatnánk, brutális hibáról van szó, de gyanakvásra ad okot, hogy az anyagot több mint hat órán keresztül nem szedték le (ennyi idő alatt mintegy 11 ezren nézték meg), és azóta sem érkezett semmilyen hivatalos közlemény a Sony részéről az esetről.

Ezenkívül az is azt támasztja alá, hogy tudatos reklámfogásról van szó, hogy a Khali the Killer már tavaly november óta elérhető a streamelős szolgáltatásokon és DVD-n, és a nézők részéről meglehetős érdektelenségbe ütközött, de akik látták, azoktól sem kapott túl jó értékeléseket (az IMDb-n mindössze 3,5 ponton áll, 172 szavazat alapján), sőt még a kritika is totálisan ignorálta (a kritikákat gyűjtő és összesítő Rotten Tomatoes nem tud megjelent bírálatról). Nem kizárt tehát, hogy így akarták egy kicsit megtámogatni a senkit sem érdeklő alkotás kampányát.

A film egyébként egy visszavonult bérgyilkosról szól, aki elvállal még egy utolsó megbízást, hogy a pénzzel beteg nagymamája utolsó, öregek otthonában töltendő éveit támogassa. Csakhogy minden összezavarodik, amikor a férfi elkezd együttérezni célpontjaival, és élete legnehezebb döntését kell meghoznia.


(via Independent)