Elton John ikertestvérénél mozgóképen is működik a varázslat

Az első fotók után itt a Rocketman című Elton John-életrajzi film teasere! Varázslatos.

A 2019. május 31-én bemutatandó alkotást a közelgő Queen-filmet, a Bohemian Rhapsodyt is jegyző Dexter Fletcher rendezi, aki az Eddie, a sas után ismét életrajzi filmben dirigálja a legendás énekesre elképesztő módon hasonlító Taron Egertont.

A Kingsman sztárján kívül Jamie Bell (ő Elton John közeli munkatársát, Bernie Taupin dalszövegírót formálja meg), Bryce Dallas Howard, Richard Madden (Trónok harca) és Gemma Jones (Bridget Jones filmek) is szerepel a műben.

Korábban arról lehetett hallani, hogy a Rocketman nem hagyományos életrajzi filmnek készül, hanem egyfajta fantasy elemekből építkező musical lesz. Mindezt a most nyilvánosságra hozott egyperces kedvcsináló is alátámasztja, hiszen láthatjuk benne a zongora mellől a levegőbe emelkedni a főhőst. Ezek után még az eddigieknél is kíváncsiabban várjuk a premiert!


(via Paramount Pictures)

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu