Ennyire rossz lakótárs Thor

A Marvel újabb kisfilmben mutatja be, milyenek a szürke hétköznapok az asgardi hős életében. Előzetesen csak annyit, hogy nem lennénk a lakóstársa, Darryl helyében.

A 2016-os Comic Conra a Marvel készített egy három és félperces kis szösszenetet arról, hogy mivel is üti el az idejét Thor, miközben az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei zajlanak.  A Team Thor néven futó kamu dokumentumfilmecske persze óriási siker lett, és vicces videónak természetesen elkészült a folytatása is, ami extraként szerepel a Doctor Strange digitális és egyéb megvásárolható változatain, de a Marvel volt olyan figyelmes, és megosztott belőle bő egy percet az internet népével is. 

A történet röviden: Thor most Ausztráliában él (igen, micsoda csavar, itt született az őt alakító színész, Chris Hemsworth), munkanélküli és egy Darryl Jacobson nevű fickóval lakik együtt. Az új rész pedig arról szól, hogy Jacobson egy kicsit nehezen viseli, hogy a szuperhős nem fizet rendesen lakbért, és amikor felveti, hogy az asgardi talán kereshetne magának valami munkát, a lakás közepén fürdőnadrágban, egy biciklin egyensúlyozó Thor kicsit felkapja a vizet, majd felveti, hogy újítsanak be egy szolgát. 

A Team Thort egyébként az a Taika Waititi készítette, aki a novemberben várható Thor: Ragnarök című filmet is rendezi, és teljesen érthető, ha a fenti videó láttámnvalakinek Waiti 2014-es filmje, a  Mi folyik a sötétben (Hétköznapi vámpírok) jut eszébe.