Eszelősen jó akciófilmnek ígérkezik a Predátor 4

Legalábbis az új előzetese alapján, amiben már sisak nélkül is megmutatják a raszta űrvadászt!

Akik eddig fanyalogtak a Shane Black-féle Predator 4 miatt, ami Predator - A ragadozó címmel kerül ősszel a mozikba, azok vessenek gyorsan egy pillantást a Fox stúdió kedden debütált új trailerére! Ebben ugyanis az eddig csak sisakban mutatkozó Ragadozó is megvillantja a csáprágós-rasztahajú pofáját, mielőtt jó kis vérengzést csapna, karöltve egy furcsa, izomhegy Predátorral (aki alighanem gonosz földi tudósok kreálmánya).

A sorban negyedik (persze ha az AVP-ket is idevesszük, akkor hatodik) Predátor-filmben egy csapatnyi poszttraumás stresszben szenvedő, afganisztáni és iraki veterán csap össze a Ragadozóval. Hozzájuk csatlakozik egy olyan zsoldos, aki korábban már tanúja volt egy Predator-űrhajó érkezésének, ezért terhes lett a kormány és a hadsereg számára. Most viszont újra szembe kell néznie a csillagközi harcosokkal, mivel egy kisfiú addig-addig játszott a Pretátorok kütyüivel, hogy végül a Földre csalogatott egy újabb űrhajót. Csakhogy egyre inkább úgy tűnik, hogy az amerikai kormánynak is van egy titkos katonai kísérlettel létre hozott, saját Predátora, esetleg valami Predátor-ember hibridje, mert egy ilyen megmókolt DNS-ű harcos többször is összecsap az űrből jött, klasszikus vadásszal.

A film főszereplői: Thomas Jane, Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Augusto Aguilera, Edward James Olmos, Yvonne Strahovski,  Keegan-Michael Key, a Trónok harca Theon Greyjoy-át alakító Alfie Allen, valamint Jake Busey, aki annak a Predátorral harcoló kommandósnak a fiát alakítja, akit az apja, Gary Busey játszott el a Ragadozó 2-ben.