Eva Green is szerepel a Tim Burton-féle Dumbóban

A színésznő is csatlakozott a következő élőszereplős Disney-film, a Dumbo stábjához.

Will Smith mellett egy másik nagy nevet is sikerült megnyernie Tim Burtonnek a kis elefánt élőszereplős adaptációjához. A Deadline és a Guardian információi alapján a Casino Royale sztárja lesz a három főszereplő egyike a Disney-klasszikus Tim Burton-féle feldolgozásában. A cirkuszi elefánt kalandjait először 1941-ben filmesítették meg Ben Sharpsteen rendezésében. Az animációs film Oscar-díjat is nyert, mégpedig a legjobb zenéért járó elismerést hozta el.


Tim Burtonnek nem ez lesz az első munkája Eva Greennel: a színésznővel forgatta le 2016-ban a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című filmet, előtte pedig az Éjsötét árnyékot, amely az azonos című gótikus szappanopera alapján készült.

Green mellett eddig Will Smith szereplését erősítették meg, ő a Dumbóval barátságot kötő gyerekek apját fogja játszani. A korábbi hírek arról is szóltak, hogy Tom Hanks-et is megkeresték egy szerepajánlattal: ő lenne a film negatív főhőse, a porondmester.
A forgatókönyvet Ehren Kruger (Transformers-filmek) írja, a produceri munkálatokat Justin Springer végzi majd, de besegít neki Kruger is.

Az eredeti történet szerint Dumbót, a kis elefántot mindenki kineveti óriási fülei miatt, egészen addig, amíg fel nem fedezi, hogy fülei segítségével repülni is tud.
A film egyszerre lesz élőszereplős, de lesznek benne animációs részek is, ha jól sejtjük, az elefánt jeleneteit fogják megtámogatni CGI technikával.