Ez a romkom lehet a karácsonyi szezon nagy meglepetése - ELŐZETES

A Dustin Hoffman és Sissy Spacek főszereplésével készült Sam & Kate mintha csak a The Meyerowitz Stories és a Minden végzet nehéz keresztezése lenne – a színész ráadásul saját fiával játszik együtt benne.

Az amerikai mozikban november 11-én bemutatkozó romantikus komédiát Darren Le Gallo rendezte (ez direktori bemutatkozása),

aki egyébként Amy Adams férje, így a színésznő a Sam & Kate egyik executive producere.

Az alkotás sztorija szerint a mogorva Bill (Dustin Hoffman) egy kisvárosban él, és amikor megroggyan az egészsége, fia, Sam (Jake Hoffman, aki valóban Dustin Hoffman fia) hazaköltözik ápolni. Új közös életük csúcspontján megismerkednek egy helyi özveggyel, Tinával (Sissy Spacek) és a lányával, Kate-tel (Schuyler Fisk – Bébicsőszök klubja, Hóból is megárt a sok).

 


Miközben Bill Tinával, Sam Kate-tel kerül egyre közelebb egymáshoz, de addig, amíg boldogan élnek, míg meg nem halnak, hőseinknek le kell még győzniük pár akadályt

– elsősorban saját múltjukat.

A Sam & Kate-ben a felsorolt színészeken kívül játszik még az E.T. egykori gyereksztárja, Henry Thomas is (bár úgy meghízott, hogy kicsit nehéz felismerni), és igazi szívmelengető karácsonyi mozinak ígérkezik. Reméljük, valamilyen formában utat talál majd a magyar nézőkhöz is.


(via IMDb)