Ez lesz a különbség a régi és az új Oroszlánkirály között

  • PORT.hu

Egymás mellé tették az új verzió előzetesét és az eredeti képkockákat. Megdöbbentő az eredmény.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, kijött az első teaser Az oroszlánkirály című 1994-es klasszikus Disney-animáció CGI/élőszereplős változatához, amit jövő nyáron mutatnak be a mozik. Azt is írtuk, hogy a CGI-vel előállított Simba bébi iszonyú cuki, és hogy elég erőteljes déjà-vunk lesz az előzetest nézve, hiszen több rész is ismerős lesz a rajzfilmeredetiből.

Most egy szakmai site egészen pontosan utánajárt, hogy mi minden is lehet ismerős, azaz hogy mi a különbség a régi és az új Az oroszlánkirály között. A határozott válasz pedig a fentebb látható videó alapján az, hogy semmi.

A napfelkeltét megjelenítő képsortól és az állatcsorda vágtájától kezdve a madarak röptén és az ébredező kis Simbán át az újszülött oroszlán megjelöléséig, bemutatásáig és a hajbókoló alattvalókig minden egy az egyben, kockáról kockára az 1994-es eredetiből lett átemelve/lemásolva. A különbség csupán annyi, hogy tiszta animáció helyett a CGI mellett ezúttal élő háttérrel és részben élő állatokkal dolgoztak.

Az új Az oroszlánkirályt egyébként ugyanaz a Jon Favreau rendezi, akinek a Disney A dzsungel könyve élőszereplős remake-jét is köszönheti. A CGI-állatok hangját pedig olyan sztárok kölcsönzik, mint Donald Glover, Beyoncé, James Earl Jones vagy Seth Rogen.


(via Independent)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu