Ez minden macskásnak ismerős lesz

Nagyon aranyos lett A kis kedvencek titkos élete 2. új előzetese.

Jövő június 7-én mutatják be az amerikai mozik (és minden bizonnyal hozzánk is eljut majd) A kis kedvencek titkos élete című bájos animációs film második részét, amelyben az összes kis kedvencünk visszatér.

A gyártó pedig úgy készíti fel a nézőket a folytatásra, hogy minden karakterhez kihoz egy-egy külön kis trailert. Egyelőre a főhőshöz, Maxhez, a kutyushoz és most legfrissebben Chloéhoz, a macskához készült el a kedvcsináló kisfilm. (Az ezután érkező trailereket ide kattintva érhetjük majd el.)

Az új karakterelőzetes főleg a cicatartók szívének lesz kedves, hiszen megjelenik benne egy csomó hülyeség, amit macskáink elkövetnek. Chloe – sok más társához hasonlóan – azzal kezdi a napját, hogy hajnalban rámászik a gazdája mellkasára, majd különböző bökdösések és hangeffektek kíséretében felébreszti.

Ezt követően az állatka egy frissen felokádott szőrköpetet helyez el a tiszta ágyneműn. De Chloe számára a nap további része is izgalmasan alakul: kis barátja, a Hógolyó nevű pudli társaságában drogozik egyet, azaz macskamentát vesz be, amitől először egy kissé paranoiás lesz, majd sikeresen ellazul, és kipróbálja, milyen különféle idióta hangokat képes kiadni magából.