Ez minden macskásnak ismerős lesz

Nagyon aranyos lett A kis kedvencek titkos élete 2. új előzetese.

Jövő június 7-én mutatják be az amerikai mozik (és minden bizonnyal hozzánk is eljut majd) A kis kedvencek titkos élete című bájos animációs film második részét, amelyben az összes kis kedvencünk visszatér.

A gyártó pedig úgy készíti fel a nézőket a folytatásra, hogy minden karakterhez kihoz egy-egy külön kis trailert. Egyelőre a főhőshöz, Maxhez, a kutyushoz és most legfrissebben Chloéhoz, a macskához készült el a kedvcsináló kisfilm. (Az ezután érkező trailereket ide kattintva érhetjük majd el.)

Az új karakterelőzetes főleg a cicatartók szívének lesz kedves, hiszen megjelenik benne egy csomó hülyeség, amit macskáink elkövetnek. Chloe – sok más társához hasonlóan – azzal kezdi a napját, hogy hajnalban rámászik a gazdája mellkasára, majd különböző bökdösések és hangeffektek kíséretében felébreszti.

Ezt követően az állatka egy frissen felokádott szőrköpetet helyez el a tiszta ágyneműn. De Chloe számára a nap további része is izgalmasan alakul: kis barátja, a Hógolyó nevű pudli társaságában drogozik egyet, azaz macskamentát vesz be, amitől először egy kissé paranoiás lesz, majd sikeresen ellazul, és kipróbálja, milyen különféle idióta hangokat képes kiadni magából.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu