Ez nem a nap béna vicce, tényleg filmet akarnak csinálni a Catan telepeseiből

A Sony franchise-ban gondolkodik.

A világ egyik legnépszerűbb társasjátékában városokat, utakat építhetsz és nyersanyagokkal kereskedhetsz. Gail Katz (Viharzóna, Az elnök különgépe, Vírus, Joe, az óriásgorilla) producer úgy vélte, ez kiváló alapanyag egy izgalmas a filmhez, ezért 2015-ben megvásárolta a Catan filmes jogait. És melyik stúdió láthat bele akkora fantáziát, hogy egy egész franchise-t építsen a társasjáték köré? Az idiótábbnál idiótább döntéseiről elhíresült Sony, ami már évek óta kínlódik a Pókemberrel, saját univerzumot épít köré, ami független a Marvel filmektől, mi több, a hálószövőt az önálló film folytatása után, leválasztja a Bosszúállók világától - és ők adták a világnak Az Emoji-filmet is.

Katz mellett a Dan Lin (Lego-filmek) és Jonathan Eirich (a csúnyán leszerepelt netflixes Death Note) producerek bábáskodnak a tervezet körül, a forgatókönyvön Blaise Hemingway dolgozik, aki eddig csak egy rövidfilmet jegyzett, de az Imdb szerint ő írja a Playmobil, illetve egy plüssfigura termékcsalád, az Ugly Dolls alapján tervezett filmet.

Ez úgy hangzik, mintha valaki a Gazdálkodj okosanból készítene filmet. De várjunk csak! Hiszen azt már megcsinálták! Az volt a Szomszédok!