Ez Robert De Niro szerepálma

A veterán színész egy talkshow-ban mesélt a karanténban töltött mindennapjairól, és azt is elárulta, kit játszana el legszívesebben egy világjárványról szóló filmben.

De Niro szerdán volt a Stephen Colbert által vezetett The Late Show vendége, természetesen videochaten keresztül.

„Forgatókönyveket olvasok a mobilomon, edzek, megpróbálok életben maradni”

– válaszolta a sztár arra a kérdésre, mivel tölti az idejét a karanténban. Az edzéséről pedig még olyan részleteket is elárult, hogy legtöbbször súlyzózik, futógépet használ és egyéb cardio mozgást is végez.

Ezt követően Colbert eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne, ha készülne egy film a járványról, és megkérdezte De Nirót, milyen szerepet játszana el a legszívesebben egy ilyen moziban. „Cuomót (Andrew Cuomo New York állam kormányzója – a szerk.). Ő mindent megtesz, amit egy elnöknek meg kéne tennie ezekben az időkben” – szögezte le a híresen Trump-ellenes színész, aki a későbbiekben nem maradt ennyire visszafogott.

Forrás: George Pimentel / WireImage / Getty Images

 

Elmondta azt is, hogy abszolút el tudná képzelni Cuomót elnökként, és hogy a közelgő elnökválasztáson természetesen a demokrata jelöltet, Joe Bident támogatja, de Cuomo az, aki szerinte „remek munkát végez” – nem úgy, mint a jelenlegi vezetés. De Niro véleménye szerint

Trump „egy idióta”, aki nem vette figyelembe az érkező figyelmeztető jeleket a vírussal kapcsolatban, a körülötte dolgozó segítői pedig „feláldozták a lelküket, és alkut kötöttek az ördöggel”,

hisz még most is minden csak arról szól, hogy a jelenlegi elnököt újraválasszák.

Arra a kérdésre, hogy milyen filmeket vagy sorozatokat néz a karantén ideje alatt, a sztár a korábbiak szellemében válaszolt. „Habár végtelen számú tételből álló listám van, amivel haladnom kéne, leginkább híreket nézek a tévében. Szeretem felbosszantani magam” – viccelődött a Dühöngő bika és Az ír sztárja.


(via The Hollywood Reporter)