Ezek a filmek inspirálták a Stranger Things negyedik évadát

A népszerű kölyök sci-fi/horror sorozat írói a Twitteren egyetlen fotón mutatják meg, mely művek voltak hatással rájuk az alkotás során. A lista elég vegyes képet mutat!

„Minden pénteken listázunk öt filmet, amiről az írók a hét folyamán beszélgettek. Az összes filmnek lesz valami köze ilyen vagy olyan módon a negyedik évadhoz!”

– írták ki még tavaly októberben a stranger writers nevű Twitter oldalra. Az Independent most kiszúrta, hogy időközben a lista lezárult, így kiderült az összes olyan cím, ami inspirálta a Stranger Things közelgő új szezonját.

A filmek leleplezésének aktusát pedig az alkotók elnevezték Video Store Fridaynek. „Ennyi – itt van az utolsó Video Store Fridayünk! Minden alkalommal, amikor megvitattunk egy filmet, felírtuk a címét erre a táblára. Szóval íme: a Video Store tábla a maga teljes pompájában!” – írták ki az írók még április 24-én a Twitterre, ahova természetesen egy fotót is kiraktak a dologról.

„És igen, ez azt jelenti, hogy a táblán felfedezhetitek a negyedik évad teljes DNS-láncát. Jó szórakozást, és vigyázzatok magatokra!” – tették hozzá. A jelek szerint pedig az alkotók nemcsak, hogy egyetlen táblára, de nem egymás alá listázva, hanem egymás hegyére-hátára firkálták a címeket, így elég nehéz kiigazodni a látványon.

Ráadásul minél több címet elolvasunk, annál nagyobb zavarban leszünk – olyan vegyes képet mutat a dolog. A barlang című brit horrortól kezdve az Ace Ventura című Jim Carrey-komédián keresztül a Fargóig és az Acéllövedék című vietnami háborús filmig van itt minden. A szemfülesek kiszúrhatják még a Drakulát, Az ördög ügyvédjét, a 28 nappal későbbet és a Henry könyve című Colin Trevorrow-mozit is. Ezek után igazán kíváncsiak vagyunk rá, mi áll össze ebből az izgalmas kevercsből!


(via Independent)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu