Ezektől a csókoktól undorodtak a legjobban a sztárok

Biztos mindenki irigyelte Tony Curtist, hogy az akkori világ egyes számú szexbombájával, Marilyn Monroe-val csókolozhatott a vásznon, vagy Will Smith-t, amiért Eva Mendesszel – egészen mostanáig. Kiábrándító vallomások a legnagyobb sztároktól.

Marilyn Monroe és Tony Curtis

A bulvártörténelem talán legtöbbet idézett mondása minden bizonnyal a Van, aki forrón szereti című nemcserés komédiában Marilyn Monroe-val csókolozó Tony Curtistól származik, aki egy gyenge pillanatában egy újságírói kérdésre, miszerint milyen volt a szexszimbólummal csókolózni, azt találta mondani, hogy „olyan, mint Hitlerrel”. A színész később bevallotta, hogy mindezt csak poénnak szánta, mert hirtelen nem tudott mit válaszolni erre a hülye kérdésre. Ennek ellenére Curtis valóban nem élvezte a csókolózást a néhai sztárral. Habár annak idején minden bizonnyal férfiak milliói ábrándoztak hasonló helyzetről, a színész szerint „a csók szörnyű volt.

Majdnem megfulladtam, amikor a nyelvét a torkomon keresztül ledugta egyenesen a nyelőcsövembe”.

Valószínűleg még így is sokan szívesen cseréltek volna vele...


Leonardo DiCaprio és Kate Winslet

Egy filmforgatáson, ahol tucatnyi szempár szegeződik rád, eleve kínos dolog csókolózni egy számodra felületesen ismert emberrel – Kate Winslet azonban még ehhez képest is többszörösen terhelt szituációban találta magát, amikor 1. egyik korábbi partnerével, egyúttal közeli barátjával, Leonardo DiCaprióval kellett csókolóznia A szabadság útjai egyik jelenetében; 2. saját férje, Sam Mendes orra előtt (ő rendezte ugyanis a filmet). „A jelek szerint Samet és Leót egy hangyányit sem zavarta a dolog, én viszont úgy voltam vele, hogy

»basszus, csak én érzem magam ilyen kínosan?«

Értitek. A barátom. A férjem” – nyilatkozta az esetről annak idején a színésznő.


Will Smith és Eva Mendes

Az eleve kényelmetlen alaphelyzetet tovább súlyosbíthatja a kellemetlen szájszag. Eva Mendes például annak idején olyan ideges volt, amiért A randiguru című romkomban Will Smithszel kell csókolóznia, hogy

kisebbfajta zabálással vigasztalta magát, amelynek során legnagyobb kedvenceit fogyasztotta bőséggel: tonhalat jó sok hagymával és némi Doritost (fűszeres tortilla chips).

Mendes persze tisztában volt a helyzetével, ezért a finomságokra tonnányi mentolos cukorkát küldött rá, ami azonban nem igazán segített a dolgon. Később ugyan Smith nagyon diplomatikusan úgy fogalmazott, hogy „egyszerűen csodálatos” volt a színésznővel csókolózni (sőt, a premieren is váltott vele egy csókot), de vélhetően csak a gáncs nélküli lovag (muhaha) szólt belőle.


Kirsten Dunst és Brad Pitt

Az Interjú a vámpírral egyik meglehetősen ellentmondásos jelenetében azt láthatjuk, hogy az akkor 11 éves gyerekszínész, Kirsten Dunst a felnőtt, harmincas férfival, Brad Pitt-tel csókolózik. És akkor itt álljunk meg egy pillanatra: nyilván minden épelméjű felnőtt nő nagyon szívesen csókolózna a sztárral – de gondoljunk bele, hogy mit érezhetett egy serdülőkor előtt álló gyerek? „Akkoriban mindenki azt mondta nekem, hogy »hú, milyen szerencsés vagy, Brad Pitt-tel csókolózhatsz«,

én azonban gusztustalannak tartottam a dolgot.

Akkora sokkot jelentett, hogy ezután még öt évig nem csókolóztam senkivel civilben sem” – nyilatkozta egyszer a színésznő, aki hosszú évekkel később, amikor szembesítették a szavaival, megerősítette a csók undorító voltát. „Igenis undorító volt! Tartom magam a véleményemhez. Sokkal bizarrabb lett volna, ha 11 évesen azt mondom, hogy »ó, nagyszerű volt«. Nyilván mindenki azt gondolná, hogy »hú, valami nincs rendben ezzel a gyerekkel!«”

Forrás: InterCom


Rupert Grint és Emma Watson

A Harry Potter-rajongók egy teljes évtizedet tölthettek kedvenc franchise-ukkal, ami azt is jelenti, hogy a Harry Pottert, Ron Weasley-t és Hermione Grangert alakító gyerekszínészek tényleg a szemünk előtt nőttek fel. Ha megfordítjuk a dolgot, nem nehéz belehelyezkedni az ifjú sztárok helyzetébe, akik a hosszú évekig tartó közös munka során kvázi együtt nőttek fel,

mintha csak testvérek lettek volna.

Ha mindebbe belegondolunk, nem is olyan nehéz elképzelni, milyen visszatetsző lehetett Rupert Grintnek megcsókolnia Emma Watsont a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész ominózus jelenetében. „Sosem néztem vissza azt a képsort.

Szó szerint 9 éves kora óta ismerem Emmát, báty-kishúg kapcsolatban vagyunk, szóval mindez szürreális élmény volt a számomra.

Csak annyi maradt meg az emlékeimben, hogy az arca egyre közelebb és közelebb kerül az enyémhez, »úristen!« Ezenkívül tényleg nem tudok mást felidézni” – vallott a vérfertőzésre emlékeztető tapasztalásról a színész.


(via Looper)