Ezért időzítették Tom Cruise halálugrását a forgatás első napjára

A sztár elárult egy kulisszatitkot a júliusban érkező Mission: Impossible – Leszámolás forgatásáról.

Július 13-án érkezik a mozikba a nyár egyik legnagyobb durranása, a Mission: Impossible - Leszámolás első része amelyről már természetesen rengeteg cikk született, és 70%-a abból az alkalomból, hogy szokásához híven Tom Cruise most is maga végezte az őrültnél őrültebb kaszkadőrmutatványokat. A maradék 30% pedig azért, mert a film forgatása még 2020 elején kezdődött, és a COVID miatt majd két évig tartott.

A színész az Entertainment Tonight riporterének most elárulta, hogy az előzetesben látható sziklaugrás felvételét szándékosan a forgatás első napjára időzítették, mert még ő sem tudta biztosan, hogy képes-e megcsinálni.

Tudni akartuk az első nap, hogy folytathatjuk-e a filmet vagy nem. Mi fog történni? Folytatjuk, vagy kénytelenek leszünk átírni?"

- mondta viccelődve.

Komolyabbra fordítva elmondta, hogy gyakorlatilag egész életében erre az ugrásra készült.

"Kisgyerekkorom óta motorozom, autóversenyeztem, és rengeteg időt töltöttem műrepüléssel, repülőgépekkel, helikopterekkel, ejtőernyőkkel. De ahhoz, hogy kitaláljuk, hogyan kell ilyesmit csinálni, tudásra van szükségünk. Meg kell érteni a történetet és a kamerát. Pengeélesnek kell lenned, amikor ilyesmit csinálsz."

Azon túl, hogy Cruise tudni akarta, hogy a film legfontosabb jelenete működni fog-e, nem akarta, hogy a forgatás hátralévő részében is ez a mutatvány járjon a fejében.

Via: Entertainment Tonight