Ezt a Breaking Bad jelenetet mindenképpen nézd újra!

Legalábbis, ha élvezni akarod a közelgő Breaking Bad nagyjátékfilmet – tanácsolja maga a főszereplő, a Jesse Pinkmant megformáló Aaron Paul.

Kevesebb mint két hónap, és a Netflix október 11-én bemutatja az El Camino: A Breaking Bad Movie című alkotást, ami a hazánkban is népszerű sorozat, a Breaking Bad nagyjátékfilmes folytatása, középpontban Aaron Paul figurájával, azaz Jesse-vel. Szóval legfőbb ideje, hogy újranézzük a 2008 és 2013 között futott szériát.

Habár a Netflix az elmúlt hétvégén közzétette a Breaking Bad film első teaserét, továbbra is ez Hollywood legjobban titkolt projektje, hiszen (habár korábban kiszivárgott egy stáblista, amiről itt írtunk részletesebben) hivatalosan még azt sem lehet tudni, kik szerepelnek majd benne: Aaron Pault és a teaserben is megjelenő Skinny Pete-et, azaz Charles Bakert leszámítva nem hozták nyilvánosságra a többi szereplőt.

Ezenkívül a sztoriról is csak azt az egy mondatot közölték, hogy Jesse Pinkman sorsát követhetjük, miután kiszabadul elrablói fogságából, és egyszerre menekül a rendőrség és a saját lelkében dúló zűrzavar elől. Most azonban Aaron Paul elkezdett csepegtetni némi infót. „A macska kibújt a zsákból, a zsák pedig a folyóban van” – írta ki a Twitterre, a teaser megjelenésére célozva. „És íme egy részlet a Breaking Badből, hogy lassanként felkészüljetek arra, ami következik” – tette hozzá.

A szóban forgó jelenet a harmadik évad hetedik, One Minute című epizódjából való, amelyben a kórházi ágyon fekvő Jesse elküldi a fenébe „mentorát”, a gyógyíthatatlan rákja miatt a metamfetamin-gyártásba menekülő kémiatanárt, Walter White-ot (Bryan Cranston). „Csak hogy jobban értsem: te most visszautasítasz másfél millió dollárt?” – így Walt. „Nem a pénzt utasítom vissza. Téged utasítalak vissza. Felfogtad?! Nem akarok tőled semmit.

Amióta találkoztunk, minden, ami fontos volt a számomra, eltűnt, tönkre ment, szarrá vált, halott. Amióta csak találkoztam a nagy Heisenberggel, sosem voltam magányosabb az életemben. Semmim sincs! Senkim! Világos?

Vége az egésznek! Érthető?! De persze téged miért is érdekelne? Amíg megkapod, amit akarsz, nem igaz? Le se sz*rsz engem” – fakad ki Jesse. De Paul az egész jelenetet megosztotta a Twitteren, szóval megnézhetjük, majd elmélázhatunk rajta, mi köze lesz mindennek a közelgő folytatáshoz.


(via Uproxx)