Ezzel a sosem látott videóval emlékezett Paul Walker lánya autóbalesetben elhunyt édesapjára

Az apropó szomorú, de a képsor nagyon vicces.

A Halálos iramban filmek néhai sztárja 2013 novemberében halt meg, egy túl gyorsan hajtó, feltuningolt sportautó utasaként. Mindössze negyvenéves volt. Lánya, a most 21 éves Meadow akkor még csak 15 volt, és azóta is fáj neki édesapja elvesztése, így rendszeresen rak ki róla anyagokat az Instagram oldalára.

Ezt a pár másodperces kis klipet, amit most osztott meg, korábban még sosem lehetett látni. Nem tudni, pontosan mikor készült, de az látható rajta, hogy a kislány Meadow megijeszti apukáját, aki éppen jönne ki az ajtón. „Pokolian rám ijesztettél!” – nevet tele szájjal a felvételen a néhai sztár (akinek egyébként éppen szülinapja volt a felvétel készültekor), majd összeölelkezik a gyerekkel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I never thought I’d share this. But it felt right. Be good. I love you. Stay safe. xx

Meadow Walker (@meadowwalker) által megosztott bejegyzés,

„Sosem gondoltam, hogy meg fogom ezt osztani. De így tűnik helyesnek.

Legyetek jók! Szeretlek titeket. Vigyázzatok magatokra! Puszi” – írta Meadow Walker a videó mellé, amit nagyon lelkesen fogadott a közösségi média népe, hiszen minden vidám pillanatra szükség van ezekben a nehéz időkben.

„Nagyon örülök, hogy kiposztoltad, mert így újra és újra megnézhetem, amikor a legnagyobb szükségem van rá. Istenem, a mosolya és a nevetése felvillanyozta a legszürkébb napokat is!” – írta valaki kommentben. Walker egykori partnernője több Halálos iramban filmből, Gal Gadot, a Wonder Woman sztárja pedig szívecskés emojival látta el a bejegyzést.


(via Independent)