Fegyveresek támadták meg Stan Lee-t

A 95 éves Marvel-gurura Los Angeles-i otthona előtt fogott fegyvert két férfi, akiket azóta szerencsére már le is tartóztattak.

A támadók egyike azt állította, Lee pénzzel tartozik neki – ezt követelte rajta fegyverrel. A jelek szerint egyébként a fegyveresek már kinézték maguknak egy ideje a Marvel Comics nyugalmazott, de még igen aktív elnökét, mert az egyik férfi pár nappal azelőtt ott ólálkodott a ház környékén.

Szerencsére valaki azonnal riasztotta a rendőrséget, így a gyanúsítottakat már a helyszínen letartóztatták, jelenleg is zajlik ellenük a nyomozás.

Stan Lee. Forrás: Axelle /Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

Egy szemtanú beszámolója szerint természetesen hamis volt az az állítás az egyik fegyveres részéről, hogy Lee tartozik neki, hiszen az idős képregényművész nem is ismerte az illetőt. Miután azonban előkerültek a fegyverek, a rendőrség villámgyorsan reagált, és – a járőrök egysége mellett – állítólag két rendőrségi helikopterrel érkeztek a helyszínre.

Stan Lee-re egyébként eléggé rájár a rúd ezen a téren mostanában: áprilisban például azért kellett riasztani hozzá a hatóságokat, mert valaki átmászott a kerítésén. Korábban, februárban pedig az merült fel, hogy bántalmazzák az őt ellátó ápoló személyzet tagjai, amit szintén a helyszínen vizsgált a rendőrség.


(via Movieweb)