Felismered, melyik dögös színésznő lett a Power Rangers főgonosza?

Seth Rogen kedvenc színésznője alakítja Rita Repulsát a régi tévésorozat moziváltozatában.

Új, egészalakos fotó jött ki a napokban a Power Rangers mozifilm főgonoszáról, Rita Repulsáról - aki pont úgy néz ki, mintha a Marvel-filmekből ismerős Loki felesége lenne!

Forrás: Lionsgate

Valószínűleg sokan nem is tudják, hogy ki rejtőzik igazából a kissé idétlen, zöld gumigúnya alatt: Elizabeth Banks! A 42 évesen is szuperdögös színésznőt korábban Seth Rogen vígjátékaiban és Az éhezők viadala-filmekben láthattuk (bár az utóbbi franchise-ban is eléggé el volt maszkírozva).

A 90-es évek népszerű Power Rangers tévésorozatának filmváltozata 2017. március 24-én fog mozikba kerülni. Dacre Montgomery alakítja benne piros sisakos világmegmentőt, RJ Cyler a kéket, Naomi Scott a rózsaszínt, Becky G a sárgát, Ludi Lin pedig a feketét. Bryan Cranston lesz  Zordon, Bill Hader pedig Alpha 5 hangja. (via Geektyrant)

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu