Felismerhetetlen Daniel Craig legújabb fotóin

Egy hathetes csecsemő apjaként indult bevetésre: kicsit megviselt a külseje…

A James Bond-filmek sztárjának jelenleg nem a rosszfiúkkal, hanem a pelenkákkal kell felvennie a harcot, mivel Rachel Weisszel közös első gyermeke, egy kislány idén augusztusban született. Az 50 éves Craignek van már egy lánya, Ella, aki előző házasságából született, és már 26 éves, így a színész vélhetően kijött egy kissé a gyakorlatból, ami meg is látszik rajta.

Daniel Craiget nemrégiben a New York-i JFK reptéren kapták lencsevégre, és alig lehet ráismerni a többnapos borosta, az ápolatlan frizura és a táskás szemek mögött (a fénykép ide kattintva látható). Remélhetőleg minél előbb összeszedi magát, hiszen a jövő évben kezdődik a 25-ös sorszámú 007-es mozi forgatása, amelyben még egyszer utoljára eljátssza a szuperkém szerepét.

Azt viszont a világ abszolút pozitívumként könyveli el, hogy Craig ilyen sokat foglalkozik újszülött lányával. A legtöbb fotón ugyanis a csecsemővel együtt szerepel – sőt: egy olyan kép is napvilágot látott, amelyen egy babahordozóba rakva, a testéhez erősítve cipelte a bébit.

Mikor Piers Morgan meglehetősen rossz ízléstől vezérelve a Twitteren beszólt emiatt a sztárnak, és „férfiatlannak” nevezte, kész mozgalom indult: azóta rengeteg férfi áll ki Craig mellett, és saját magukról készült babahordozós fotók tömkelegét osztják meg a közösségi médiában...


(via Daily Mail, BBC)