Fergeteges előzetest kapott a Bébi úr folytatása, a Bébi úr: Családi ügy

A pici, szőke, öltönyös akcióhős ezúttal is a rokonsággal karöltve menti meg a világot a gonosztevők ármánykodásától.

Ugye mindenki emlékszik még a 2017-es Bébi úrra, a DreamWorks SKG animációs divíziójának fergeteges rajzfilmjére, amiben Tim örök életére megtanulta, hogy a babákat nem a gólya hozza, hanem a Bébi Rt. nevű hely küldi ki, ahol a fekete zakós Bébi úr a vezérigazgató?

Forrás: InterCom

 

Hát most itt a folytatás, a 2021-ben debütáló Bébi úr: Családi ügy! Amiben amúgy Bébi úr már nem is bébi, hanem egy Ted nevű, nagydarab felnőtt, aki sikeres üzletemberként dolgozik, és már egyáltalán nem emlékszik arra, hogy valaha ő volt Bébi úr, aki annak idején megmentette a világot. Timnek pedig már felesége és gyereke is van – hősünk meg is lepődik, amikor kiderül, hogy a kislánya, Tina tud beszélni, titokban fekete kosztümöt hord, és ugyanúgy a Bébi Rt. főnöke, ahogy annak idején Ted bácsi volt. A világ azonban nagyobb veszélyben forog, mint valaha, ezért Tina egy időtorzító kotyvalékkal gyerekké változtatja az apját és a nagybátyját... Na de nem akarjuk elspoilerezni az új előzetes teljes tartalmát, nézze meg mindenki maga, tessék:

A Bébi úr 2-t Magyarországon 2021. március 25-én tervezi bemutatni a UIP-Duna Film (reméljük, addigra már ismét nyitva lesznek a mozik). Bár idehaza szinte kivétel nélkül minden családi animációs film magyar szinkront kap, érdekességképp érdemes megemlíteni, hogy a szereplők eredeti hangját olyan hollywoodi nagyágyúk kölcsönzik, mint Alec Baldwin, Jeff Goldblum, Eva Longoria, Lisa Kudrow, Jimmy Kimmel és a Westworld tévésorozat sztárja, James Marsden. (via Movieweb)