Fergeteges jelmezben adták át az Oscaron a legjobb jelmeznek járó díjat

Melissa McCarthy mindenki elől ellopta a show-t.

A helyi idő szerint vasárnap este lezajlott 91. Oscar-díjátadó legjobb pillanata volt, amikor a Can You Ever Forgive Me?-vel jelölt Melissa McCarthy és a három Oscarra jelölt If Beale Street Could Talk egyik színésze, Brian Tyree Henry lépett a színpadra, átadni a trófeát a legjobb jelmez kategóriában.

Forrás: Fórum Hungary

 

A két sztár magán viselte az összes jelölt film kosztümjét a Fekete Párductól kezdve a Két királynőn át A kedvencig – de a legviccesebb persze az volt, hogy McCarthy historizáló viselete tele volt aggatva plüssnyulakkal, utalva A kedvenc című filmben látottakra.

És a színésznő még ezután is tudta fokozni, hiszen rövid felvezetőjében a jó jelmezeket dicsérve olyasmiket mondott, hogy azok sosem vonják el a figyelmet a film sztorijától, majd bábozni kezdett a kezében tartott egyik nyuszibábbal. Később egyébként ezzel próbálta meg kinyitni a nyertes nevét tartalmazó borítékot is, de persze nem sikerült neki – de Henry szerencsére a segítségére sietett.

Ja, és egyébként a díjat a Fekete Párduc jelmeztervezője, Ruth E. Carter nyerte – ha ezek után érdekelt még valakit. A szuperhősfilm az este folyamán három szobrot vihetett haza: a legjobb jelmezért járó mellett a legjobb eredeti filmzenéért és a legjobb látványtervért járót. Az összes díjazottat felsoroló cikkünket itt olvashatjátok.


(via Uproxx)